Blogbuilding


De frequente publicatie van nieuwe SEO teksten draagt structureel bij aan de vindbaarheid van je website. Blogbuilding vormt binnen het schrijven van SEO teksten een van de beste technieken voor een betere organische vindbaarheid. Een blog maakt het mogelijk structureel veel relevante content op de website te publiceren, zodat deze steeds interessanter wordt voor zowel bezoekers als de verschillende zoekmachines. Als SEO tekstschrijver help ik je een brainstorm te organiseren om input te vergaren, kan ik het zoekwoordenonderzoek uitvoeren en vervolgens de SEO blogs schrijven.

SEO blogartikelen laten schrijven

Geschikte blogartikelen bevatten minimaal 400 – 500 woorden. Door die bijvoorbeeld wekelijks (4x per maand) te publiceren werk je structureel aan de vindbaarheid op basis van de belangrijke (generieke) zoektermen. Uiteraard doe ik daarvoor een nulmeting en houd ik de vorderingen in professionele SEO-software voor je bij. Dit kan ik aanbieden vanaf €175 per maand. Ik ga aan de hand van geselecteerde zoektermen en onderwerpen op zoek naar de inhoudelijke informatie, schrijf de blogartikelen en plaats die desgewenst meteen in het CMS (bijvoorbeeld WordPress, Joomla, Drupal, etc.). Een eigen blog vormt op die manier een interessante investering in de duurzame vindbaarheid van je website.

Blogbuilding naar wens

Uiteraard kun je meer blogs per maand afnemen of kan ik de gemiddelde lengte naar wens voor je aanpassen. Je kunt het totale proces, van het kiezen van de juiste onderwerpen tot het schrijven van de artikelen en het online plaatsen hiervan eenvoudig uit handen geven aan een ervaren SEO tekstschrijver. Bovendien kan ik geavanceerde tracking (via SEMrush) voor de gekozen zoekwoordcombinaties verzorgen. Ik rapporteer dan regelmatig over de posities en ontwikkelingen. Dit maakt de invloed van de blogartikelen op de vindbaarheid inzichtelijk en meetbaar.

Interesse in blogbuilding, telefonisch kennismaken of specifieke vragen aan een SEO tekstschrijver? Neem contact met me op, ik hoor graag van je.


Uiteraard ontvang je maandelijks een verzamelfactuur bij de aangeboden teksten en bereken ik over de genoemde tarieven Btw. Na betaling van de factuur ben je volledig eigenaar van de teksten.


Voordelen van blogbuilding:

  • Constante stroom relevante en unieke SEO teksten
  • Structureel de vindbaarheid van de website verbeteren
  • Blogs direct in het CMS laten plaatsen
  • Al vanaf €175 per maand