Zakelijk bloggen | Blogbuilding


De frequente publicatie van nieuwe SEO teksten draagt structureel bij aan de vindbaarheid van je website. Zakelijk bloggen vormt binnen het schrijven van SEO teksten een van de beste technieken voor een betere organische vindbaarheid. Een blog maakt het mogelijk structureel veel relevante content op de website te publiceren, zodat deze steeds interessanter wordt voor zowel bezoekers als de verschillende zoekmachines. Als SEO tekstschrijver help ik je een brainstorm te organiseren om input te vergaren, kan ik het zoekwoordenonderzoek uitvoeren en vervolgens de SEO blogs schrijven.

SEO blogartikelen laten schrijven

Geschikte blogartikelen tellen minimaal 400 – 500 woorden (circa 1 A4), maar liever nog 1.000 – 1.500 woorden. Door die bijvoorbeeld wekelijks of tweewekelijks te publiceren werk je structureel aan de vindbaarheid op basis van de belangrijke (generieke) zoektermen. De kosten hiervoor bedragen €53,75 per A4. Ik ga aan de hand van geselecteerde zoektermen en onderwerpen op zoek naar de inhoudelijke informatie, schrijf de blogartikelen, de SEO titel en meta beschrijving om het plaatje compleet te maken. Daarna plaats ik die desgewenst meteen in het CMS (bijvoorbeeld WordPress, Joomla, Drupal, etc.). Een eigen blog vormt op die manier een interessante investering in de duurzame vindbaarheid van je website.

Zakelijk bloggen: meetbaar en naar wens

Uiteraard bepaal je zelf het aantal blogs per maand en kan ik de gemiddelde lengte naar wens voor je aanpassen. Je kunt het totale proces, van het kiezen van de juiste onderwerpen tot het schrijven van de artikelen en het online plaatsen hiervan eenvoudig uit handen geven aan een ervaren SEO tekstschrijver. Uiteraard doe ik een nulmeting voor de gekozen zoektermen en houd ik de verbeteringen in organische vindbaarheid netjes voor je bij. Ik rapporteer regelmatig over de posities en ontwikkelingen. Dit maakt de invloed van de blogartikelen op de vindbaarheid inzichtelijk en meetbaar.

Interesse in blogbuilding, telefonisch kennismaken of specifieke vragen aan een SEO tekstschrijver? Neem contact met me op, ik hoor graag van je.


Uiteraard ontvang je maandelijks een verzamelfactuur bij de aangeboden teksten en bereken ik over de genoemde tarieven Btw. Na betaling van de factuur ben je volledig eigenaar van de teksten.


Voordelen van zakelijk bloggen:

  • Constante stroom relevante en unieke SEO teksten
  • Structureel de vindbaarheid van de website verbeteren
  • Blogs direct in het CMS laten plaatsen
  • Al vanaf €53,75 per SEO-blogartikel