Persberichten


Het persbericht is de ideale keuze voor meer publiciteit. Genereer aandacht voor een nieuwe website, een evenement of een nieuw product. Een goed bericht bereikt journalisten en brengt u onder de aandacht vanuit de media. Bovendien draagt dit bij aan de vindbaarheid (SEO), bijvoorbeeld dankzij backlinks naar uw website. Het gaat om een officiële vorm van externe communicatie. Een persbericht in goed Nederlands is daarom een belangrijke vereiste. Bovendien dient het aan een aantal strikte richtlijnen te voldoen.

Vakkundig persbericht laten schrijven: geneer aandacht

Het bericht genereert aandacht, mits er sprake is van een nieuwswaardige insteek. Dit is het éssentiële onderdeel. Om een goed persbericht te kunnen schrijven plannen we vooraf een (telefonisch) interview. Vanuit de informatie die je wilt overbrengen bepalen we in overleg de nieuwswaardige wijze waarop we het naar buiten willen brengen. Vervolgens schrijf ik het bericht, volgt er een feedbackronde en voer ik eventuele wijzigingen door. De kosten hiervoor bedragen €150, exclusief btw. Eerst een voorbeeld bekijken? Download mijn voorbeeld persbericht in PDF.

Voordelen:

  • Officieel nieuwsbericht
  • Genereer aandacht in de media
  • Vaste prijs inclusief interview: €150

Meteen een persbericht laten schrijven, telefonisch kennismaken of aanvullende vragen? Neem contact met me op, ik hoor graag van je.


Uiteraard ontvang je een factuur en bereken ik over het genoemde tarief btw. Na betaling van de factuur ben je volledig eigenaar van de tekst.