Persberichten


Zodra je een nieuwe website lanceert, je wilt inhaken op een recent verschenen (nieuws)bericht of je een andere behoefte tot publiciteit hebt is het een goed idee om een persbericht te laten schrijven. Persberichten vormen een specifieke tak van sport. Het is daarom een goed idee om hier een specialist voor in te schakelen. Een goed persbericht is een officiële externe verklaring en dient daarom allereerst in goed Nederlands te zijn opgesteld. Daarnaast dient het persbericht aan een aantal kenmerkende richtlijnen te voldoen.

Vakkundig persbericht

Als zelfstandige maak ik relatief weinig kosten. Je kunt mij een gedegen persbericht laten schrijven voor een vast bedrag van €125. Dit tarief geldt voor een kort interview, het schrijven van het persbericht en een feedbackronde. Ik stel het persbericht op aan de hand van de daarvoor geldende professionele richtlijnen. Het persbericht is nieuwswaardig en brengt een objectieve boodschap over, zonder dat het hierbij de focus op het product of de dienst verliest. Je ontvangt van mij een opzet, die ik na eventuele feedback desgewenst zal aanpassen. Op die manier komen we samen tot een professioneel persbericht waarmee je de gewenste boodschap effectief de wereld in kunt sturen. Overtuigd van de mogelijkheden, telefonisch kennismaken of aanvullende vragen? Neem contact met me op, ik hoor graag van je.


Uiteraard ontvang je een factuur bij het aangeboden persbericht en bereken ik over het genoemde tarief Btw. Na betaling van de factuur ben je volledig eigenaar van het persbericht.


Voordelen van een persbericht:

  • Officieel nieuwsbericht
  • Objectieve boodschap met wervende ondertoon
  • Vaste prijs inclusief interview: €125