Teksten schrijven


Specialist in teksten schrijven nodig? Zoals je mag verwachten van een SEO tekstschrijver bestaat mijn core business uit het schrijven van unieke, professionele en creatieve SEO teksten. Ik werk vanuit de visie dat de juiste combinatie van woorden de mogelijkheid biedt om zowel in informatie, een doel, als een richting te voorzien. Ik schrijf een goede tekst met de wensen en mogelijkheden van de lezende partij in het achterhoofd en heb daarbij altijd een duidelijk doel voor ogen. Of het nu gaat om het informeren, activeren, amuseren, overtuigen of aan het denken zetten van de doelgroep, ik help je als SEO tekstschrijver graag de juiste woorden te vinden.

Ervaren tekstschrijver

Je kunt bij mij terecht voor Nederlandse teksten van hoge kwaliteit. Als zelfstandig SEO tekstschrijver bereken ik voor een uniek en informatief SEO artikel een vanafprijs van €0,08 per woord. Liever een uurtarief? Dit vertaalt zich in de praktijk naar €85 per uur. Websiteteksten voor pagina’s als de homepage, ‘over ons’ pagina en dienstenpagina’s vragen om meer specifieke aandacht, waarvoor ik altijd vooraf een totaalprijs op zal geven. Uiteraard kan ik op basis van een scherp uurtarief ook werken aan de (te ontwikkelen) contentstrategie of helpen een contentplanning op te stellen.

SEO webteksten

Ik stel alle webteksten standaard zoekmachinevriendelijk op. Een SEO webtekst onderscheidt zich op basis van een beter doordachte plaatsing van bepaalde keywords, waardoor de positie van de pagina of website binnen de zoekresultaten zal verbeteren. Ik bied als SEO tekstschrijver relatief lage, all-inclusive tarieven aan de hand waarvan ik voor iedere opdracht een vaste prijs zal berekenen. Je weet van tevoren precies waar je op kunt rekenen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wil je graag weten waar je aan toe bent? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.


Uiteraard ontvang je een factuur bij de aangeboden teksten en bereken ik over de genoemde tarieven Btw. Na betaling van de factuur ben je volledig eigenaar van de teksten.


Voordelen van een SEO tekstschrijver

  • Unieke, creatieve SEO teksten
  • Zoekmachinevriendelijke teksten
  • Al vanaf €0,08 per woord voor SEO teksten