Referenties


Referenties

Gaborstore.nl

GaborStore

Gaborstore heeft 9 fysieke winkels en een webshop voor Gabor schoenen. Ze vroegen me de productteksten te schrijven en daarna de volledige website tekstueel te optimaliseren.


CenterParcs

CenterParcs

CenterParcs brengt al 50 jaar mensen samen in 21 vakantieparken. De SEO/SEA Manager vroeg me na een analyse alle landingspagina’s te optimaliseren, uitbreiden en/of te herschrijven.


Parfumerie.nl

Parfumerie.nl

Parfumerie.nl is een online parfumerie en heeft twee fysieke winkels. Parfumerie.nl vroeg me unieke geoptimaliseerde productteksten te schrijven voor de parfums.

Roorda Reclamebureau

Bij Roorda Reclamebureau gaan creatie en strategie hand in hand. De interactive consultant vroeg me bijvoorbeeld pakkende website teksten te schrijven voor VanAnaarBeter.nl.


Schuurman Schoenen

Schuurman Schoenen heeft meer dan 40 schoenenwinkels in Nederland. De online marketeer vroeg me de geoptimaliseerde categoriepagina’s en blogartikelen voor de schoenenwebshop te schrijven.


Carnavalskleding.nl

Carnavalskleding.nl

Carnavalskleding.nl is met meer dan 1.000 kostuums een van de grootste online aanbieders van Nederland. De website vroeg me alle categorie- en subcategorieteksten te optimaliseren.

MoneyMonk

MoneyMonk

MoneyMonk is een boekhoudprogramma voor ZZP’ers. Uren, projecten, ritten, factureren, btw-aangifte en rapportages. Ze vroegen me een uitgebreide SEO-analyse te doen en zakelijk te bloggen.


Relatiegeschenken.nl

Relatiegeschenken.nl

Relatiegeschenken.nl is de grootste online aanbieder van bedrukte relatiegeschenken. De webshop vroeg me alle hoofd- en subcategorieën te schrijven en mee te denken over de bredere SEO-strategie.


SEOdiensten.nl

SEODiensten.nl

SEO Diensten is een zoekmachine marketing bureau gespecialiseerd in linkbuilding. SEO Diensten vraagt me regelmatig de SEO teksten voor landingspagina’s te schrijven.


Dit is een selectie van mijn referenties. Kijk gerust eens rond en maak kennis met mijn diensten. Interesse gewekt? Neem contact met me op. Bekijk daarnaast ook eens mijn LinkedIn pagina met meer over mijn achtergrond en kennis van consumentenpsychologie.