SEO Tekstschrijver: specialist in SEO teksten


Kies een SEO tekstschrijver met een vlotte en commerciële pen die meedenkt over de juiste contentstrategie en het ideale aantal woorden per pagina. Na een eventuele brainstorm of op basis van een bestaande website kan ik een zoekwoordenonderzoek uitvoeren. De resultaten daarvan vormen de input waarmee ik als copywriter aan de slag ga. Kies voor een complete SEO schrijver, die weet wat Google graag van je ziet zodat de zoekmachine je daarvoor zal belonen.

 

Hoger in Google | Teksten die converteren | Strategische aanpak

SEO webteksten van een professional

Maar liefst 95% van de internetgebruikers klikt vanuit Google de organische resultaten aan. Maak gebruik van zoekmachine geoptimaliseerde webteksten om effectief op dit enorme potentieel in te spelen. Ik ga graag als tekstschrijver voor je aan de slag, zodat jouw klanten je online uitstekend kunnen vinden. Richt je op de organische zoekresultaten van Google met behulp van een heldere strategie, een duidelijke contentplanning en de juiste SEO teksten. Verbeter de vindbaarheid van de website, zodat je minder afhankelijk bent van Google Ads en andere advertentienetwerken.

Ervaren SEO tekstschrijver

Ik heb me in de loop der jaren talloze onderwerpen eigen gemaakt, maar doe bovendien altijd voldoende research om tot een goede tekst te komen. Lever betrouwbare informatie aan, stuur me in de juiste richting of geef me de vrije hand in onderwerpen die me goed liggen. Hoe je ook gebruik wilt maken van mijn diensten als SEO schrijver, ik zorg er vanaf €0,08 per woord voor dat jouw website hoger in Google komt. Een scherp tarief voor zoekmachine geoptimaliseerde teksten. Liever rekenen met een uurtarief? Dit vertaalt zich in de praktijk naar €85 per uur.

Samen aan de slag, even telefonisch kennismaken of specifieke vragen? Gebruik het online contactformulier.


SEO teksten geschreven voor:

seo tekstschrijver voor uiteenlopende klanten


Uiteraard ontvang je een factuur bij de aangeboden teksten en bereken ik over de genoemde tarieven btw. Na betaling van de factuur ben je volledig eigenaar van de teksten.


Zet me als SEO tekstschrijver in voor:

  • Landingspagina’s
  • SEO blogartikelen
  • Whitepapers
  • Dienstenpagina’s
  • Categoriepagina’s
  • Productpagina’s