SEO Tekstschrijver


Zoek je een SEO tekstschrijver die niet alleen een vlotte pen heeft, maar daarnaast met je mee kan denken over de juiste contentstrategie en het juiste aantal woorden per pagina? Ik kan een zoekwoordenonderzoek voor je doen, je meer vertellen over SEO op mijn blog of binnen mijn netwerk zorgen voor de juiste vertalingen. Kies voor een complete SEO tekstschrijver, die weet wat Google graag van je ziet en je daarvoor zal belonen.

SEO webteksten van een professional

Maak gebruik van SEO webteksten om je bezoekers via de Google zoekresultaten naar je website te leiden. De tijd waarin we de URL van je bedrijf, merk of webshop intypten is voorbij, 95% van de internetgebruikers surft naar Google om daar op zoek te gaan. Zorg er samen met mij als SEO tekstschrijver voor dat klanten je uitstekend kunnen vinden. Richt je met behulp van een heldere strategie, een duidelijke contentplanning en de juiste SEO teksten op de organische zoekresultaten van Google.

Veelzijdige SEO tekstschrijver

Ik heb me in de loop der jaren talloze onderwerpen eigen gemaakt, maar doe bovendien altijd voldoende research om tot een goede tekst te komen. Lever betrouwbare informatie aan, stuur me in de juiste richting of geef me de vrije hand in onderwerpen die me goed liggen. Hoe je ook gebruik wilt maken van mijn diensten als SEO tekstschrijver, ik zorg vanaf €0,07 per woord voor een betere organische vindbaarheid, op basis van professionele SEO teksten. Liever een uurtarief? Dit vertaalt zich in de praktijk naar €75 per uur.

Wil je graag weten waar je aan toe bent? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.


Uiteraard ontvang je een factuur bij de aangeboden teksten en bereken ik over het genoemde tarief btw. Na betaling van de factuur ben je volledig eigenaar van de teksten.


Zet me als SEO tekstschrijver in voor:

  • Landingspagina’s
  • SEO blogartikelen
  • Whitepapers
  • Dienstenpagina’s
  • Categoriepagina’s
  • Productpagina’s