SEO Tekstschrijver: specialist in SEO teksten


Een SEO tekstschrijver heeft een vlotte en commerciële pen en kan bovendien met je meedenken over de juiste contentstrategie en het ideale aantal woorden per pagina. Na een eventuele brainstorm of op basis van een bestaande website kan ik een zoekwoordenonderzoek voor je doen. De resultaten daarvan vormen de input waarmee ik als copywriter voor je aan de slag ga. Kies voor een complete SEO schrijver, die weet wat Google graag van je ziet en je daarvoor zal belonen.

SEO webteksten van een professional

Maar liefst 95% van de internetgebruikers klikt vanuit Google de organische resultaten aan. Maak gebruik van zoekmachine geoptimaliseerde webteksten om effectief op dit enorme potentieel in te spelen. Ik ga graag als tekstschrijver voor je aan de slag, zodat klanten je online uitstekend kunnen vinden. Richt je met behulp van een heldere strategie, een duidelijke contentplanning en de juiste SEO teksten op de organische zoekresultaten van Google. Je kunt de vindbaarheid van je website sterk vergroten, zodat je minder afhankelijk bent van Google AdWords of andere advertentienetwerken.

Ervaren SEO tekstschrijver

Ik heb me in de loop der jaren talloze onderwerpen eigen gemaakt, maar doe bovendien altijd voldoende research om tot een goede tekst te komen. Lever betrouwbare informatie aan, stuur me in de juiste richting of geef me de vrije hand in onderwerpen die me goed liggen. Hoe je ook gebruik wilt maken van mijn diensten als SEO schrijver, ik zorg vanaf €0,07 per woord voor een betere organische vindbaarheid. Een laag tot gemiddeld tarief, voor zoekmachine geoptimaliseerde teksten. Liever rekenen met een uurtarief? Dit vertaalt zich in de praktijk naar €75 per uur.

Samen aan de slag, even telefonisch kennismaken of specifieke vragen? Neem contact met me op, ik hoor graag van je.


Uiteraard ontvang je een factuur bij de aangeboden teksten en bereken ik over de genoemde tarieven btw. Na betaling van de factuur ben je volledig eigenaar van de teksten.


Zet me als SEO tekstschrijver in voor:

  • Landingspagina’s
  • SEO blogartikelen
  • Whitepapers
  • Dienstenpagina’s
  • Categoriepagina’s
  • Productpagina’s